اطلاعیه انجام سیستمی و غیرحضوری فرایند فراغت از تحصیل و ارسال مدارك به نشانی دانش آموخته

به اطلاع كلیه دانشجویان مقطع كارشناسی دانشگاه فردوسی مشهد می‎رساند به منظور رفاه حال دانش آموختگان دانشگاه و افزایش رضایتمندی آنان، مدیریت آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد تمهیدات لازم برای انجام مراحل فراغت از تحصیل به صورت سیستمی و بدون نیاز به مراجعه حضوری دانش آموختگان را فراهم نموده است.
در این طرح، دانش آموختگان پس از ثبت درخواست خود از طریق پورتال دانشجویی و پیگیری انجام فرایند از طریق همان پورتال، مدرك صادر شده خود را از طریق پست (در نشانی اعلام شده توسط خود دانشجو) دریافت خواهند نمود.
با توجه به عملیاتی شدن این فرایند از تاریخ 1395/09/20، از دانش آموختگان محترم مقطع كارشناسی كه از طریق مذكور نسبت به انجام امور فراغت از تحصیل خود اقدام می‎نمایند تقاضا دارد از مراجعه حضوری به مدیریت آموزشی دانشگاه خودداری نمایند.