ثبت نام داوطلبان تکمیل ظرفیت پذیرش دکتری تخصصی 1395

سامانه ثبت نام داوطلبان تکمیل ظرفیت پذیرش دکتری تخصصی 1395 از روز دوشنبه 1395/09/22 به نشانی الکترونیکی https://pooya.um.ac.ir/educ/exam/index.php?Gr=8 فعال می‌گردد. داوطلبانی که توسط سازمان سنجش آموزش کشور به عنوان واجد شرایط پذیرش در این دانشگاه معرفی شده‌اند می‌توانند نسبت به ثبت نام و بارگذاری مدارک و مستندات لازم (به شرح زیر) در سامانه مزبور اقدام نمایند:

• اطلاعات فردی
  • سوابق تحصیلی
  • سوابق آموزشی
  • سوابق پژوهشی

همراه داشتن مدارک زیر هنگام مراجعه حضوری جهت مصاحبه الزامی است:

• اصل و تصویر تمام صفحات شناسنامه و اصل و تصویر پشت و روی کارت ملی
  • تصویر کارنامه آزمون دکتری سال 1395
  • اصل مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد و ریزنمرات هر دو مقطع
  • اصل مدرک و ریزنمرات دکتری عمومی دامپزشکی (برای متقاضیان رشته‌های دامپزشکی که دارای مدرک دکتری عمومی هستند، ارائه مدارک بند 3 لازم نیست)
  • گواهی تاییدیه دانشگاه محل اخذ مدرک مقطع قبلی
  • اصل حکم کارگزینی برای داوطلبان مشمول سهمیه مربیان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
  • تصویر فیش واریزی مبلغ ثبت نام (برای داوطلبانی که موفق به پرداخت الکترونیکی وجه مربوطه نشده‌اند)
  • سابقه فعالیت‎های آموزشی و پژوهشی (برای متقاضیان رشته‎های دامپزشکی)

لازم به ذکر است زمان حضور داوطلبان رشته‎های دامپزشكی ساعت 8:30 صبح در محل دانشكده دامپزشكی و برای داوطلبان رشته حقوق خصوصی ساعت 9 صبح در دانشكده علوم اداری و اقتصادی الزامی است.

ثبت نام