اعطای بورس تحصیلات تكمیلی توسط دولت مجارستان برای سال تحصیلی 2018-2017

بنا به اعلام سازمان امور دانشجویان وزرات علوم، تحقیقات و فناوری، بنیاد بورس دولت مجارستان با اعطای تعدادی بورس در مقطع تحصیلات تكمیلی (ترجیحاً دكتری) در رشته‎های تحصیلی مختلف برای سال تحصیلی 2018-2017 موافقت نموده است. بر همین اساس و بنا به سیاست‎های اعطایی بورس دول برای دوره دكتری و مطابق با دستورالعمل ابلاغی، علاقه‎مندان واجد شرایط می‎توانند با مراجعه به آدرس الكترونیكی www.stipendiumhungaricum.hu نسبت به ثبت نام در رشته‎ها و دانشگاه‎های مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به آدرس grad.saorg.ir و رشته‎های دانشگاه‎های مورد تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی به آدرس Behdasht.gov.ir اقدام نمایند.
پس از ثبت نام در سامانه فوق الذكر ضروریست متقاضیان فرم شماره 1 پیوست را پس از تكمیل به دبیرخانه بورس دول اداره بورس و اعزام دانشجویان به آدرس پست الكترونیكی تا پایان وقت اداری مورخ 15 اسفند ماه 1395 برابر با 5 مارچ 2017 ارسال نمایند. بدیهی است پس از پایان مهلت مقرر به هیچ گونه درخواستی ترتیب اثر داده نخواهد شد.
لازم به ذكر است این ثبت نام به منزله ثبت نام اولیه می‎باشد و ارزیابی و تایید نهایی پذیرش متعاقباً اعلام خواهد شد.

دریافت فرم شماره1