ثبت نام الكترونيکی معرفی شدگان ارزيابی مرحله تکمیل ظرفیت دكتری تخصصی Ph.D سال 1396

به اطلاع داوطلبان پذیرش شده دوره دکتری تخصصی که حدنصاب دانشگاه فردوسی مشهد را کسب نموده‌اند و از طریق سازمان سنجش آموزش کشور به این دانشگاه معرفی شده‌اند، می‎رساند که ثبت‌نام ازتاریخ 18 لغایت 30 آبان ماه از طریق سامانه پویا به نشانی اینترنتی https://pooya.um.ac.ir/educ/exam/index.php?Gr=8  انجام می‎شود.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت‌نام:
- تصویر شناسنامه و یا كارت ملی
- كارنامه مرحله اول آزمون دكتری كه كد رشته محل‎های این دانشگاه در آن قید شده است.
- حداقل دو معرفی نامه از اساتید ترجیحاً راهنما و مشاور مبنی بر صلاحیت داوطلب برای ادامه تحصیل در دوره دكتری، با مشخصات كامل و نحوه تماس با اساتید توصیه كننده
- مدرك احراز توانایی در به كارگیری زبان خارجه (در صورت دارا بودن مدرك ملی یا بین المللی)
- تصویر پایان نامه كارشناسی ارشد (یا نسخه اولیه برای دانشجویان سال آخر)
- مدارك تحصیلی و ریز نمرات مقاطع پیشین
- مداركی كه وضعیت نظام وظیفه را با توجه به بند مقررات وظیفه عمومی مندرج در دفترچه راهنمای شركت در آزمون مشخص نماید (ویژه آقایان)
- تصویر كارت ایثارگری برای آن دسته از معرفی شدگانی كه از سهمیه ایثارگران در آزمون استفاده نموده‎اند.
- تصویر گواهی مبنی بر اینكه عضو هیات علمی رسمی قطعی و یا رسمی آزمایشی تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده كه به تایید بالاترین مقام مسئول دانشگاه نیز رسیده باشد (برای آن دسته از معرفی شدگانی كه از امتیاز مربی در این آزمون استفاده نموده‎اند)
- كلیه مستندات مربوط به سوابق علمی، آموزشی و پژوهشی
- واریز هزینه انجام مراحل مصاحبه به میزان 800000 ریال (500000 جهت ثبت‌نام و 300000 ریال جهت مصاحبه هرکد رشته)
( توضيح : چنانچه موفق به پرداخت مبلغ از طريق درگاه الكترونيكي بانك نمي‎شويد مبلغ را به  شماره حساب  1378202983  حساب عوايد دانشگاه فردوسي مشهد واريزو تصوير فيش پرداختي را به شماره  05138807312  فكس نماييد)
- فرم اخذ تعهد از معرفي‌شدگان مرحله تكميل ظرفيت (ويژه داوطلباني كه از پذيرفته شدگان شهريور 96 دكتري تخصصي مي‎باشند). (فرم تعهد)

توجه:
* لازم است متقاضی ثبت نام خود را 24 ساعت پیش از تاریخ مصاحبه تایید نهایی نماید.
*  مبلغ پرداخت شده برای مصاحبه، غیرقابل استرداد است.
*   اصل و کپی مدارك و مستندات در روز مصاحبه باید همراه متقاضی باشد.
* ارزیابی و مصاحبه متقاضیان هر رشته – گرایش در محل دانشكده مربوطه انجام می‎گیرد.