ثبت نام در بیست و سومین دوره المپیاد علمی- دانشجویی كشور سال 1397

بدین وسیله به اطلاع كلیه متقاضیان شركت در بیست و سومین المپیاد علمی- دانشجویی كشور می‌رساند با توجه به نكات ذیل می‌توانند در آزمون مذكور ثبت‌نام و شركت نمایند:
ثبت‌نام برای آزمون بیست و سومین المپیاد علمی- دانشجویی سال 1397 از روز پنجشنبه مورخ 1396/09/16 آغاز و در روز چهارشنبه مورخ 1396/09/22 پایان می‌پذیرد.
ثبت‌نام منحصراً به صورت اینترنتی و از طریق پایگاه اطلاع رسانی این سازمان به نشانی: www.sanjesh.org انجام خواهد پذیرفت.
داوطلبان علاقه‌مند  همزمان ‌با برگزاری‌ امتحانات‌ آزمون كارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1397، در اولین ‌مرحله دوره بیست و سومین آزمون المپیاد علمی- دانشجویی‌ كشور بر اساس شرایط و ضوابط مندرج در دفترچه راهنمای ثبت‌نام در آزمون شركت می‎نمایند.
لازم به توضیح است پذیرفته شدگان این آزمون به مسابقات كشوری كه در تابستان 1397 برگزار می‎شود، راه خواهند یافت.