پذیرش بدون آزمون كارشناسی ارشد سال تحصیلی 98-1397

به اطلاع می‌رساند دفتر استعداد درخشان برای سال تحصیلی 98-1397 اقدام به پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد به صورت بدون آزمون می‌نماید. سامانه ثبت نام  از 1396/11/15 تا 1396/12/15 فعال می باشد. لطفا شرایط ثبت نام  را با دقت مطالعه و پیش از ثبت‌نام از واجد شرایط بودن خود اطمینان حاصل فرمایید.

system-log-out  لینک ثبت نام

مدارک لازم برای ثبت نام در سامانه پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد

• اسکن عکس
  • اسکن كارت ملی
  • اسکن ریز نمرات تا پایان  نیمسال 6
  • اسکن فرم گواهی رتبه (تا پایان نیمسال ششم) تایید شده توسط آموزش دانشگاه محل تحصیل
  • مبلغ 70 هزار تومان قابل پرداخت از درگاه پرداخت الكترونیكی موجود در سامانه ثبت نام
  • اطلاع از پست الکترونیک دو تن از اساتیدی كه با ایشان دروسی را گذرانده باشند جهت درج در سامانه ثبت نام  (توجه کنید که پست الکترونیک اساتید می‎بایست پست الکترونیک دانشگاهی با پسوند ac.ir باشد).

دریافت فرم گواهی رتبه 15 درصد برتر

دریافت ظرفیت پذیرش و رشته‎های کارشناسی ارشد برای سال تحصیلی 97

تذکرات مهم:

• مدارک متقاضیانی که در مهلت مقرر ثبت تام اینترنتی نکرده باشند بررسی نخواهد شد.
  • در صورتی که متقاضی اطلاعاتی خلاف واقع را بارگذاری نماید و یا مدارک بارگذاری شده (اسکن شده) خوانا نباشد. درخواست وی بررسی نخواهد شد.
  • دانشجو موظف است در صورت داشتن شرایط لازم، نسبت به  تکمیل دقیق فرم مطابق با مدارک بارگذاری شده اقدام نماید. در صورت عدم رعایت موارد فوق مسئولیت هر گونه اشکالی بر عهده دانشجو بوده و حق اعتراض ندارد.
  • ارائه درخواست و دارا بودن شرایط، به هیچ عنوان به منزله پذیرش قطعی نمی باشد. بنابراین به داوطلبان توصیه میشود مراحل و پیش نیازهای آزمون عادی ورود به دوره کارشناسی ارشد را نیز رعایت نمایند.
  • پذیرش نهایی متقاضیان منوط به تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (سازمان سنجش آموزش کشور) خواهد بود.

download   آیین نامه

download  مصوبه جدید