IMG 15821

جلسه هم اندیشی حوزه معاونت آموزشی دانشگاه با حضور جناب آقای دکتر شریعتی نیاسر، معاون محترم آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

جلسه‎ای مشترک با حضور آقای دکتر شریعتی نیاسر، معاون محترم آموزشی وزارت عتف، آقای دکتر آهنچیان، مدیر کل محترم دفتر برنامه ریزی آموزش عالی، روز پنجشنبه 1397/04/21، ساعت 10:30 در دفتر معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه، آقای دکتر پیش قدم، ضمن خوشامدگویی و تشکر از حضور آقای دکتر شریعتی، دیدگاه‎های جدید در حوزه معاونت آموزشی دانشگاه را ارائه کردند.

فایل ارائه شده با عنوان بسته "ارزیابی و حمایت از فعالیت‎های آموزشی اعضای هیات علمی" با محوریت چهارگانه "الزامات، توانمندی‎ها، شایستگی‎ها و کارنمای آموزشی" مورد استقبال جناب آقای دکتر شریعتی قرار گرفت و مقرر شد که این طرح با ملاحظات اجرایی، بومی و فرهنگی به وزارت عتف ارسال شود.

در ادامه، جناب آقای دکتر شریعتی، بر سه فعالیت زیر در حوزه آموزش تاکید ویژه نمودند:
ـ برجسته نمودن دهه سرآمدی آموزش؛
ـ طرح "مهارت افزایی و افزایش توان اشتغال پذیری دانشجویان"؛
ـ توسعه آموزش و ارتباطات بین المللی.

IMG 15721

IMG 15691