news 9-97راه اندازی سامانه همكاری مدرسان مدعو (هُم)

در راستای تحقق اهداف كلان معاونت آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد، ارتقای كیفی شایستگی‎های آموزشی، نظارت و ارزیابی دقیق و مستمر، یكپارچه نمودن و ساماندهی جذب و به كارگیری مدرسان مدعو، معاونت آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد تصمیم به راه اندازی سامانه همكاری مدرسان مدعو نموده است. افرادی كه تمایل به همكاری به عنوان مدرس با دانشگاه فردوسی مشهد را دارند و واجد شرایط می‎باشند، می‎توانند قبل از شروع هر نیمسال تحصیلی طبق تقویم آموزانه دانشگاه فردوسی مشهد با مراجعه به سایت معاونت آموزشی دانشگاه لینك https://pooya.um.ac.ir/educ/HOM ثبت نام اولیه را انجام دهند (تمامی افرادی كه در دانشگاه فردوسی مشهد سابقه تدریس دارند نیز در صورت تدریس در نیمسال‎های آتی باید در سامانه مذكور ثبت نام  انجام دهند). ثبت نام از تاریخ 97/9/22 تا 97/10/10 در سایت معاونت آموزشی دانشگاه از طریق لینك مذكور فعال می‎باشد. لازم به ذكر است متقاضیان تدریس پس از ثبت نام و تایید اولیه در سامانه باید تدریس نمونه در گروه مربوطه را داشته باشند و پرداخت حق التدریس در نیمسال دوم منوط به ثبت نام و تایید نهایی در این سامانه می‎باشد.