azmoon doc - 3 bahman - tabloآزمون دكتری سال 99-1398 در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد
 آزمون دكتری سال ۹۸ با مشاركت 196 هزار داوطلب در كشور در روز جمعه، 3 اسفند ماه 1397 ساعت 8:30 صبح برگزار شد. حوزه امتحانی 9497 داوطلب در دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان تنها حوزه امتحانی در شهر مشهد تعیین شده بود. از این تعداد 4417 داوطلب زن و 5080 داوطلب مرد بودند. این آزمون با تلاش كلیه عوامل اجرایی به نحو مطلوب در ساعت 12:30 پایان یافت.
با احتساب ظرفیت پذیرش دانشگاه آزاد حدود ۲۳ هزار نفر در آزمون دكتری امسال پذیرفته می‌شوند و نتایج اولیه در هفته آخر فروردین سال 98 به‌صورت كارنامه از طریق سایت سازمان سنجش منتشر و از اوایل اردیبهشت انتخاب رشته داوطلبان آغاز می‌شود.
۵۰ نمره پذیرش داوطلبان در اختیار دانشگاه‌ها است كه پس از اعلام نتایج اولیه، داوطلبان برای مصاحبه به دانشگاه‌ها معرفی می‌شوند و نتایج نهایی آزمون هفته آخر شهریور سال 98 منتشر می‌شود.

azmoon doc - 3 bahman - 11

azmoon doc - 3 bahman - 22