10

3

مرحله مقدماتی المپیاد علمی دانشجویی قطب 3 در دانشگاه فردوسی مشهد هم‎زمان با سایر قطب‎های كشور با حضور 476 نفر داوطلب از استان‎های خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی و سمنان، در 22 رشته امتحانی در روزهای پنجشنبه و جمعه، 12و 13 اردیبهشت ماه 1398 برگزار گردید.

با توجه به برگزاری بیست و چهارمین المپیاد علمی دانشجویی منطقه 9 کشور در دانشگاه فردوسی مشهد، آقای دکتر پیش قدم، معاون محترم آموزشی این دانشگاه به عنوان نائب رییس منطقه 9 المپیاد دانشجویی، از روند برگزاری این آزمون در دانشگاه بازدید کردند. همچنین آقای دکتر نژادعلی، مدیر کل محترم دانشگاه پیام نور استان نیز در محل برگزاری آزمون حضور بهم رساندند.

لازم به ذکر است آقایان دکتر بیگدلی (روانشناسی)، دکتر حجازی (مهندسی شیمی)، دکتر امینی (آمار)، دکتر توکلی زاده (مهندسی عمران)، دکتر شیری (شیمی)، دکتر همام (علوم زمین)، دکتر کرمی (علوم تربیتی)، دکتر صفایی (مهندسی برق)، دکتر ابریشمی (مهندسی کامپیوتر) و دکتر ساکت (ادبیات فارسی) برای رفع ابهامات احتمالی داوطلبین در محل برگزاری آزمون حضور بهم رساندند.

این آزمون در روزهای پنجشنبه 12 اردیبهشت ماه صبح و عصر و روز جمعه 13 اردیبهشت ماه صبح در محل دانشکده علوم ورزشی دانشگاه برگزار می‌گردد.

Red Arrow Right-128  گزارش تصویری

16