barname darsi 2- 980313شورای برنامه ریزی درسی دانشگاه با موضوع بررسی و اصلاح فرایند كد دهی دروس جاری و نحوه پیاده‌سازی مدل مفهومی آموزش برگزار شد.

نشست شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه ساعت 8 روز دوشنبه مورخ 98/03/13 با حضور اعضا در سازمان مركزی دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای نشست گزارش وضعیت برنامه‌های درسی دانشگاه ارائه و مقرر شد جهت بازنگری برنامه‌های درسی مصوب سال 1388 و ماقبل اقدامات لازم صورت گیرد. در بخش دوم جلسه، نمودار گردش عملیات فرایند كد دهی دروس جاری طرح و بعد از تبادل‌نظر مقرر شد شیوه‌نامه مربوطه تدوین گردد.
در ادامه این نشست براساس مصوبات جلسه قبل، موضوع نحوه پیاده‌سازی مدل مفهومی آموزشی در برنامه درسی توسط آقای دكتر كرمی مطرح و پیشنهاداتی از سوی اعضا ارائه و مقرر گردید در جلسات بعدی موضوع بصورت دقیق تر مورد بررسی و برنامه‌های عملیاتی تعریف شود.

barname darsi 1- 980313