تصویب سه برنامه درسی در شورای برنامه ریزی درسی دانشگاه

​نشست شورای برنامه ریزی درسی دانشگاه در تاریخ 1398/05/14 برگزار شد و طی آن سه برنامه درسی مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت. نخست آقای دكتر علی آبادیان عضو هیات علمی گروه زیست شناسی و مجری بازنگری برنامه درسی دكتری زیست شناسی جانوری مطالعات پشتیبان انجام شده و برنامه درسی بازنگری شده را ارائه نمود. در بخش دوم آقای دكتر رزم آرا عضو هیات علمی گروه زمین شناسی برنامه درسی تدوین شده برای ایجاد رشته جدید گوهرشناسی كاربردی و كانی شناسی صنعتی را به همراه مطالعات انجام شده در این زمینه را ارائه نمودند و در بخش پایانی آقای دكتر حسینی عضو هیات علمی گروه حقوق و مجری بازنگری برنامه درسی كارشناسی ارشد حقوق برنامه درسی كارشناسی ارشد مطالعات پشتیبان و برنامه درسی بازنگری شده این رشته را ارائه نمودند. پس از بررسی و ارزیابی، هر سه برنامه درسی با اعمال اصلاحاتی مورد تصویب قرار گرفت.