امضای تفاهم‎نامه سه‎جانبه همکاری‌های مشترک علمی آموزشی بین دانشگاه فردوسی مشهد، بنیاد دانشگاهی فردوسی و مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزش‎های فنی و حرفه‎ای

تفاهم‎نامه سه‎جانبه همکاری‌های مشترک علمی آموزشی بین دانشگاه فردوسی مشهد، بنیاد دانشگاهی فردوسی و مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزش‎های فنی و حرفه‎ای، طی نشستی در معاونت آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد در روز دوشنبه چهاردهم امرداد ماه 1398 به امضا رسید. این تفاهم نامه با هدف بهره گیری موثر از توانمندی‎ها، ظرفیت‎ها و ایجاد مشارکت و همکاری‎های علمی-آموزشی چند جانبه هم افزا جهت تحقق اهداف آیین نامه «ارتقای توان اشتغال‎پذیری دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته» وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و اجرایی نمودن «الگوی مفهومی آموزش دانشگاه فردوسی مشهد»، منعقد گردید. این نشست با حضور دکتر رضا پیش قدم معاون آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد، خانم منصوره شریف‎الحسینی مدیرعامل مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزش‎های فنی و حرفه‎ای، آقای علیرضا ناظری مدیر عامل بنیاد دانشگاهی فردوسی، مهندس حمید مستشاری عضو هیأت مدیره و هیات امنای بنیاد دانشگاهی فردوسی و مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزش‎های فنی و حرفه‎ای، دکتر بهروز مشایخی فرد مشاور معاونت آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد و دکتر نسرین کیوانفر مدیر روابط عمومی بنیاد دانشگاهی فردوسی برگزار شد. طبق این تفاهم‎نامه، کمیته راهبری متشکل از نمایندگان هر طرف به منظور پیگیری و اجرایی نمودن موضوعات تفاهم نامه تشکیل خواهد شد تا تمهیداتی برای ارتقای توان اشتغال پذیری و مهارت‎های دانشجویان کارشناسی جهت  تربيت نيروی متخصص و ماهر مورد نياز بازار كار كشور فراهم گردد. این تفاهم‌نامه از زمان امضای آن به مدت چهار سال معتبر خواهد بود و چنانچه طرفین تمایل به ادامه اجرای مفاد آن را داشته باشند؛ قابل تمدید است.

IMG 4940-2000