ays - 980723اولین نشست مرکز آیس در خصوص آشنایی با شیوه نامه استاد راهنمای آموزشی

اولین نشست از مجموعه نشست‌های آشنایی اساتید راهنمای آموزشی با شیوه نامه استاد راهنمای آموزشی دانشجویان مقاطع كارشناسی و دكتری عمومی در ساعت 12 روز شنبه مورخ 98/7/20 در مرکز آیس دانشگاه برگزار شد. در این نشست که با حضور معاون آموزشی و اساتید راهنمای آموزشی دانشکده دامپزشکی برگزار شد، آقای دکتر نوغانی (مدیر مرکز آیس) در خصوص شیوه نامه استاد راهنمای آموزشی و نحوه عملیاتی‌سازی دقیق آن توضیحاتی را ارائه نمودند. در ادامه نیز به بحث و تبادل نظر در خصوص بخش‌های مختلف شیوه‌نامه و پاسخگویی به سؤالات حاضران پرداخته شد.
لازم به ذکر است که نشست‌های مشابه در هفته‌های دیگر برای سایر دانشکده ها برگزار و نهایتا بر اساس بازخوردهای حاصله، نسبت به اجرایی شدن این شیوه نامه و نظارت بر حسن اجرای آن اقدام می شود.