ertegha shayestegi 1 - 980830برگزاری کارگاه آموزشی «برنامه‌ریزی درسی در آموزش عالی» ویژه اعضای هیات علمی پیمانی

کارگاه آموزشی «برنامه‌ریزی درسی در آموزش عالی» از مجموعه دوره‌های آموزشی 80 ساعته طرح ارتقای شایستگی‌های تدریس اعضای هیات علمی پیمانی دانشگاه در روز پنج شنبه 30 آبان ماه 1398 به مدت 4 ساعت در سالن شورای سازمان مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.
آقای دکتر کرمی عضو هیات علمی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه به عنوان مدرس کارگاه  بحث را با طرح این سوال که «مسئله آموزش در دانشگاه چیست؟» آغاز نمودند و در ادامه به طرح مباحثی در خصوص انواع برنامه درسی و نقش اعضای هیات علمی در برنامه درسی پرداختند. در پایان بخش نخست کارگاه، برنامه درسی پاسخگو که پاسخ دهنده نیاز جامعه و بازار کار است به عنوان برنامه درسی مطلوب معرفی شد.
در بخش دوم، نحوه پرورش شایستگی‌های سخت و نرم در دانشجویان مورد بحث قرار گرفت و مدل برنامه درسی جهت پرورش توان اشتغال‌پذیری معرفی شد. در پایان این کارگاه شرکت کنندگان در قالب گروه‌های چند نفره به تبادل نظر پرداخته و جمع‌بندی دیدگاه‌های گروه های مختلف توسط نماینده گروه ارائه گردید.

ertegha shayestegi 2 - 980830