ays 1 - 980920نشست مرکز آیس در خصوص معرفی آیین‌نامه استاد راهنمای آموزشی دوره کارشناسی

نشست معرفی و نقد و نظر پیرامون آیین‌نامه استاد راهنمای دوره کارشناسی با حضور اساتید راهنمای آموزشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی و مسئول مرکز آیس دانشگاه  ساعت 12 روز سه شنبه مورخ 1398/09/19 در دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد. در این نشست آقای دکتر نوغانی مسئول مرکز آیس دانشگاه به معرفی این آیین‌نامه پرداختند. هدف از آیین‌نامه مذکور استفاده از دانش و تجربیات و مشارکت اساتید جهت رفع چالش‌های پیش‌روی دانشجویان در عرصه‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، اجتماعی و فردی عنوان شد. در ادامه این جلسه شرکت کنندگان نظرات و دیدگاه های خود را در باب آیین‌نامه مطرح نمودند. اهم موارد عبارتند از:
- تغییر سازوکار نظارت بر فعالیت‌های اساتید راهنمای آموزشی
- آشنایی اساتید با فرایند راهنمایی دانشجویان در پرتال آموزشی و گام‌های آن توسط مدیران محترم گروه‌های آموزشی
- توجیه و آشناسازی دانشجویان با نحوه ارتباط با اساتید راهنمای آموزشی
- اعلام برنامه اساتید راهنمای آموزشی برای مشخص شدن زمان و نحوه مراجعه دانشجویان به ایشان

ays 2 - 980920

ays 3 - 980920