peymani 1 - 980924برگزاری کارگاه آموزشی «روش تدریس 2» ویژه اعضای هیات علمی پیمانی

کارگاه آموزشی «روش تدریس 2» از مجموعه دوره‌های آموزشی 80 ساعته طرح ارتقای شایستگی‌های تدریس اعضای هیات علمی پیمانی دانشگاه در روز پنج شنبه 21 آذر ماه 1398 به مدت 4 ساعت در سالن شورای سازمان مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.
در ابتدا آقای دکتر مهرمحمدی، مدرس کارگاه، مطالبی را در خصوص آموزش پژوهی و اهمیت آن در نظام آموزشی مطرح نمودند. در بخش دوم روش‌های آموزش پژوهی بیان شد و بر شناخت دقیق مسئله و شنیدن صدای دانشجویان به عنوان مخاطبان اصلی تاکید گردید. در بخش پایانی که به شیوه ژورنال کلاب برگزار شد، نمونه‌های منتشر شده آموزش پژوهی که در ابتدای جلسه در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفته بود، با تأکید بر متغیرهای مستقل و وابسته هر نمونه و یافته‌های اصلی آن، بررسی شد. در نهایت هر یک از شرکت کنندگان به بیان تجارب شخصی خود از کلاس درس و تدریس پرداختند.

peymani 2 - 980924

peymani 3 - 980924