kargah 981008برگزاری كارگاه آموزشی «انتقال تجربیات آموزشی سرامدان آموزشی» ویژه اعضای هیات علمی پیمانی

با عنایت به ضرورت تشریك مسایی، تبادل نظر و گفتگو در باب تجربیات مفید آموزشی و استفاده از روش‌های نوآورانه و اثر بخش در عرصه  تدریس و شیوه‌های آموزش كارگاه آموزشی «انتقال تجربیات آموزشی سرامدان آموزشی» از مجموعه دوره‌های آموزشی 80 ساعته طرح ارتقای شایستگی‌های تدریس اعضای هیات علمی پیمانی دانشگاه در روز پنج شنبه پنجم دی ماه 1398 به مدت 4 ساعت توسط مركز آیس دانشگاه برگزار شد. بنا به ضرورت همگنی و تناسب سازی قلمرو درسی و فعالیت اموزشی، ابتدا شركت كنندگان در چهار خوشه آموزشی مهندسی و معماری؛ علوم پایه؛ كشاورزی؛ منابع طبیعی و دامپزشكی؛ علوم انسانی توزیع و سپس بطور همزمان چهار كارگاه در چهار دانشكده مهندسی، علوم پایه، الهیات و محیط زیست و منابع طبیعی برگزار شد. اساتید ارجمند آقایان دكتر علیرضا آزاد، دكتر فرهنگ حداد، دكتر سعید ابریشمی و دكتر عادل سپهر به عنوان مدرسان كارگاه‌های فوق الذكر حضور داشتند.