barname darsi 1 - 981023بررسی طرح بازنگری رشته زبان و ادبیات عربی در جلسه شورای برنامه ریزی درسی دانشگاه

نشست شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه ساعت 8 روز دوشنبه مورخ  98/10/23 با حضور اعضا در سازمان مركزی دانشگاه برگزار شد.
در این نشست خانم دکتر آباد مجری محترم بازنگری برنامه درسی رشته زبان و ادبیات عربی در مقطع کارشناسی گزارشی از مطالعات پشتیبان و برنامه درسی بازنگری شده را ارائه نمودند که بعد از بحث و تبادل نظر، مطالعات پشتیبان و برنامه درسی پیشنهادی تصویب و نکاتی جهت بهبود برنامه درسی از سوی اعضا مطرح شد. در بخش دوم نشست آقای دکتر ایزانلو مدیر محترم گروه آموزشی زبان روسی گزارش توجیهی - تفصیلی جهت اجرای برنامه درسی مصوب سال 1396 وزارت عتف برای رشته زبان روسی مقطع کارشناسی  مطرح نمودند، که با توجه به ناکافی بودن مستندات مقرر شد اجرایی شدن  برنامه مذکور برای نیمسال جدید تحصیلی و پس از آن  منوط به تکمیل گزارش توسط گروه آموزشی زبان روسی و بررسی و تایید دو نفر از اعضای شورا به عنوان داور گردد.

barname darsi 2 - 981023

barname darsi 3 - 981023