barname darsi 1 - 981030بررسی طرح بازنگری رشته مهندسی شیمی - بیوتکنولوژی در جلسه شورای برنامه ریزی درسی دانشگاه

نشست شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه ساعت 8 روز دوشنبه مورخ  98/10/30 با حضور اعضا در سازمان مركزی دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای این نشست آقای دکتر کرمی به معرفی اولین همایش ملی برنامه درسی و اشتغال که در تاریخ 13-14 اسفندماه سال جاری در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود، پرداختند. در ادامه به منظور برگزاری هر چه مطلوب‌تر همایش مذکور پیشنهاداتی مانند برگزاری پنل با محوریت چالش‌های برنامه درسی و آموزش در وضعیت موجود جهت بررسی وضعیت عرضه و تقاضا در آموزش عالی؛ برگزاری نمایشگاه دستاوردهای شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه توسط اعضا مطرح شد.
در بخش دوم نشست آقای دکتر اخوان مهدوی مجری محترم بازنگری برنامه درسی مهندسی شیمی - بیوتکنولوژی در مقطع کارشناسی ارشد گزارشی از مطالعات پشتیبان و برنامه درسی بازنگری شده را ارائه نمودند که بعد از بحث و تبادل‌نظر، مقرر شد ابتدا اصلاحات لازم در مطالعات پشتیبان و برنامه درسی مذکور صورت گیرد، سپس دو نفر از اعضای شورای برنامه‌ریزی درسی نسخه اصلاحی را بررسی نمایند تا در صورت تأیید، برنامه بازنگری شده اجرایی گردد.

barname darsi 2 - 981030