عکس 10 اسفند 98.jpg11نشست کارگروه شتاب برگزار شد.

نشست کارگروه شتاب با موضوع گزارش نمايندگان شتاب ازفعاليت‌هاي انجام شده جهت عملياتي سازي شيوه‌نامه شتاب در دانشكده‌ها ساعت 12 روز شنبه مورخ 10/12/1398 در مرکز آموزش، یادگیری و سنجش (آیس) دانشگاه واقع در دانشکده ادبیات و علوم انسانی، با حضور اعضای کارگروه شتاب برگزار شد. در این نشست با توجه به بررسی کارشناسی به عمل آمده و نظر اعضای شورای شتاب مقرر شد ابتدا دانشکده مهندسی به عنوان پایلوت تحلیل مسائل آموزشی و ابعاد آن در دانشجویان مشروطی انتخاب و ضمن هماهنگی با مرکز مشاوره و توانمندسازي دانشجويان و در قالب کارگروه شتاب فرایندها و سازوکارهای مربوط به طرح شتاب به تفکیک گروه های آموزشی ذیربط اجرایی شود. همچنین مقرر شد در جلسات مرتبط با پایلوت دانشکده مهندسی و با مشورت معاون محترم آموزشی این دانشکده از اساتید، مدیران گروه‌های آموزشی و کارشناسان ذیربط جهت شرکت در جلسات شورای شتاب دعوت به‌عمل آید. همچنین مقرر شد با هماهنگی مرکز آیس و معاونت آموزشی دانشکده مهندسی کلیه دانشجویانی که یک ترم مشروط شده‌اند جهت غربالگری و شناسایی عوامل مرتبط با مشروطی به مرکز مشاوره و توانمندسازي دانشجويان معرفی گردند.

عکس 10 اسفند 98