1بررسی طرح بازنگری برنامه درسی رشته مهندسی عمران گرایش راه و ترابری در جلسه شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه

نشست شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه ساعت 8 روز دوشنبه مورخ 15/02/99 با حضور اعضا در سازمان مركزی دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای این نشست آقای دکتر صحاف مجری محترم بازنگری برنامه درسی رشته مهندسی عمران گرایش راه و ترابری در مقطع کارشناسی ارشد گزارشی از مطالعات پشتیبان و برنامه درسی بازنگری شده را ارائه نمودند که بعد از بحث و تبادل‌نظر، مقرر شد اصلاحاتی در مطالعات پشتیبان و برنامه درسی انجام و در جلسه‌ای دیگر در خصوص آن تصمیم‌گیری شود. در ادامه نشست، نامه وزارت عتف در خصوص ارائه درس محیط‌زیست برای دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی، مطرح و مقرر شد درس مذکور توسط دانشکده منابع طبیعی و محیط‌زیست ارائه و امکان اخذ آن به‌عنوان درس اختیاری برای دانشجویان متقاضی فراهم شود.