7eaabce93523e7de51091582cdbd08c3دانشگاه فردوسی مشهد در تراز سه دانشگاه برتر ایران در رتبه‌بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)

پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) هر ساله دانشگاه‎های جهان، جهان اسلام و کشور را رتبه بندی می‎نماید. رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی کشور از سال 1389 به صورت رسمی و بر اساس معیارها و شاخص های مصوب ششمین نشست فوق‌العاده وزاری آموزش عالی کشورهای اسلامی انجام می‌شود. در جدیدترین نتایج منتشر شده توسط ISC، دانشگاه فردوسی مشهد در ارزیابی سال 98- 1397، همانند سال گذشته موفق به کسب رتبه سوم در بین دانشگاه‌های‌ جامع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شده است.
یادآور می‎شود که دانشگاه فردوسی مشهد بالاترین امتیاز را از معیار آموزش از آن خود کرده است و دومین دانشگاه برتر ایران در شاخص‎های آموزش محسوب می‎شود.
دانشگاه‎ها در نظام رتبه بندی ISC در پنج شاخص شامل پژوهش، آموزش، وجهه بین المللی، تسهیلات و امکانات و فعالیت‎های اجتماعی-اقتصادی ارزیابی می‎شوند و بر اساس این رتبه‎بندی، دانشگاه فردوسی مشهد، برترین دانشگاه شهرستان‎ها محسوب می‎شود.

8c9165bbe39a09d19b8d0a13001cac18

منبع خبر: سایت دانشگاه فردوسی مشهد