barname darsi 1 - 990611بررسی طرح بازنگری برنامه درسی رشته مهندسی نقشه‌برداری گرایش سیستم اطلاعات مکانی در جلسه شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه

نشست شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه ساعت 8 روز دوشنبه مورخ 99/06/10 با حضور اعضا به‌صورت الکترونیکی برخط برگزار شد.
در ابتدای این نشست آقای دکتر شاد مجری محترم بازنگری برنامه درسی رشته مهندسی نقشه‌برداری گرایش سیستم اطلاعات مکانی در مقطع کارشناسی ارشد گزارشی از مطالعات پشتیبان و برنامه درسی بازنگری شده را ارائه نمودند که بعد از بحث و تبادل‌نظر، ضمن تصویب مطالعات پشتیبان و برنامه درسی بازنگری شده مقرر شد اصلاحاتی در برنامه درسی صورت گیرد.
 ازجمله اصلاحات ضروری می‌توان به موارد ذیل اشاره نمود:
• تعداد واحدهای درسی مطابق با آیین‌نامه وزارت عتف اصلاح شود. (تعداد واحدهای مقطع کارشناسی ارشد بین 28 تا 32 واحد شامل 10-12 واحد تخصصی، 14-16 واحد اختیاری و 4-6 واحد پایان‌نامه می‌باشد)
• شرایط و ضوابط ورود به دوره دقیقاً مشخص شود.
• با توجه به ماهیت و اهداف رشته سرفصل برخی دروس اصلاح شود.

barname darsi 2 - 990611