barname darsi 1 - 990618بررسی طرح بازنگری برنامه درسی رشته بافت‌شناسی مقایسه‌ای در جلسه شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه

نشست شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه ساعت 8 روز دوشنبه مورخ 99/06/17 با حضور اعضا در سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای این نشست آقای دکتر راجی مجری محترم بازنگری برنامه درسی رشته بافت‌شناسی مقایسه‌ای در مقطع کارشناسی ارشد و در ادامه آقای دکتر نبی پور مجری محترم بازنگری برنامه درسی رشته بافت‌شناسی مقایسه‌ای در مقطع دکتری گزارشی از مطالعات پشتیبان و برنامه درسی بازنگری شده را ارائه نمودند که بعد از بحث و تبادل‌نظر، ضمن تصویب مطالعات پشتیبان و برنامه درسی بازنگری شده در هر دو مقطع تحصیلی مقرر شد اصلاحاتی در برنامه درسی صورت گیرد.
 ازجمله اصلاحات ضروری می‌توان به موارد ذیل اشاره نمود:
• درس میکروسکوپ الکترونیکی در مجموعه دروس تخصصی الزامی ارائه شود.
• دروس تخصصی مقطع کارشناسی ارشد و دکتری تفکیک و دروس اختیاری در قالب یک جدول به‌صورت مشترک ارائه شود.
• دروس جبرانی هر مقطع از مجموعه دروس تخصصی مقطع قبل ارائه شود.

barname darsi 2 - 990618

barname darsi 3 - 990618