barname darsi 1- 990631بررسی مجدد طرح بازنگری برنامه درسی رشته مهندسی شیمی گرایش صنایع غذایی در جلسه شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه

نشست شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه ساعت 8 روز دوشنبه مورخ 99/06/31 با حضور اعضا در سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
در بخش اول این نشست پیرو مصوبه جلسه مورخ 99/04/02 شورای برنامه‌ریزی درسی مبنی بر اصلاح برنامه درسی و مطالعات پشتیبان رشته مهندسی شیمی گرایش صنایع غذایی در مقطع کارشناسی ارشد و طرح مجدد آن در شورا، آقای دکتر سرگلزائی مجری محترم بازنگری برنامه درسی، گزارشی از اصلاحات انجام‌شده با محوریت پاسخگویی به موارد طرح‌شده در جلسه قبل را ارائه نمودند که بعد از بحث و تبادل‌نظر، برنامه درسی و مطالعات پشتیبان تصویب و پیشنهاداتی از سوی اعضا، جهت بهبود آن مطرح گردید. ازجمله اصلاحات می‌توان به موارد زیر اشاره نمود.
• بازبینی سرفصل برخی دروس مانند محاسبات عددی پیشرفته
• رعایت آیین‌نامه وزارت در خصوص تعداد واحدهای درسی و ارائه دروس تخصصی حداقل 10 و حداکثر 12 واحد
• اصلاح جدول ترم بندی دروس و ارائه دروس تا سقف 14 واحد در هر نیمسال تحصیلی
در بخش دوم نشست، بخشی از اصلاحات آیین‌نامه بازنگری و تدوین برنامه درسی دانشگاه مطرح و پیشنهاداتی از سوی اعضا جهت بهبود آن ارائه شد که به علت پایان یافتن زمان جلسه ادامه بحث در این زمینه به جلسات بعد موکول گردید.

barname darsi 2- 990631