barname darsi 1 - 990826بررسی طرح بازنگری برنامه درسی مهندسی کامپیوتر گرایش شبکه‌های کامپیوتری در جلسه شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه

نشست شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه ساعت 8 روز دوشنبه مورخ 99/08/26 با حضور اعضا به‌صورت الکترونیکی بر خط برگزار شد.
در این نشست آقای دکتر یغمایی مجری محترم بازنگری برنامه درسی رشته مهندسی کامپیوتر گرایش شبکه‌های کامپیوتری در مقطع کارشناسی ارشد گزارشی از مطالعات پشتیبان و برنامه درسی بازنگری شده را ارائه نمودند که بعد از بحث و تبادل‌نظر، ضمن تصویب مطالعات پشتیبان و برنامه درسی، مواردی مانند رعایت آیین‌نامه مصوب وزارت عتف در خصوص تعداد و نوع واحدهای درسی، حذف تمرکز از دروس تخصصی الزامی، اصلاح عناوین انگلیسی دروس، به‌روزرسانی منابع دروس، اصلاح سرفصل برخی از دروس و ... جهت بهبود برنامه درسی از سوی اعضا پیشنهاد گردید.

barname darsi 2 - 990826