ice 1سومین نشست کارگروه شتاب در سال 1399 برگزار شد

نشست کارگروه شتاب با موضوع "بررسی فرایند شناسایی، حمایت و هدایت منتخبین طرح ضریب پیشرفت تحصیلی در دانشكده‌ها" در ساعت 13 روز شنبه مورخ 1399/10/06 با حضور اعضای کارگروه شتاب به‌صورت الکترونیکی بر خط برگزار شد.
در این نشست آقای دکتر نوغانی رئیس گروه مشاوره و ارتقای آموزش، یادگیری و سنجش دانشگاه (آیس) گزارشی از اقدامات انجام‌شده در خصوص عملیاتی شدن طرح ضریب پیشرفت تحصیلی در اولین دوره را ارائه نمودند. بر اساس این گزارش در روز دانشجو اسامی دانشجویان منتخب و تقدیرنامه آنان به دانشکده‌ها ارسال و مقرر شد تقدیرنامه از طریق پرتال دانشجویان در اختیار آنان قرار گیرد. در ادامه نشست بعد از بحث و تبادل‌نظر مقرر شد برای جلسات آتی شورای شتاب، نمایندگان شتاب هریک از دانشکده‌ها ضمن تعامل با گروه‌های آموزشی، در خصوص ملاک ورود دانشجویان به نرم‌افزار مربوطه، تعیین نقطه برش برای هر دانشکده و نحوه ارائه تسهیلات و بسته‌های تشویقی متناسب با شرایط آموزش مجازی پیشنهاد‌هایی ارائه نمایند.

ice 2