IMG 0127-130بررسی طرح بازنگری برنامه درسی مهندسی عمران گرایش سازه در جلسه شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه
نشست شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه ساعت 8 روز دوشنبه مورخ 14/04/1400 در سالن شورای طبقه سوم سازمان مرکزی برگزار شد.
در این نشست ابتدا آقای دکتر توکلی‌زاده، مجری محترم بازنگری برنامه درسی رشته مهندسی عمران گرایش سازه در مقطع کارشناسی ارشد توضیحاتی کلی در خصوص فرایند بازنگری را ارائه نمودند و در ادامه آقای دکتر مسعودی، عضو محترم هیأت علمی گروه آموزشی مهندسی عمران و همکار طرح، به تشریح مطالعات پشتیبان و برنامه‌ درسی بازنگری شده، پرداختند که بعد از بحث و تبادل‌نظر، ضمن تصویب مطالعات پشتیبان و برنامه درسی، مواردی مانند اصلاح سرفصل و عناوین برخی از دروس، به‌روزرسانی منابع تمامی دروس، اصلاح بخش تجهیزات و امکانات دروس، ارائه واحدهای درسی مشترک با سایر گرایش‌های رشته مهندسی عمران و ... جهت بهبود برنامه درسی و ارائه تحلیل دقیق پایش دانش‌آموختگان و ... جهت بهبود مطالعات پشتیبان مطرح شد.

IMG 0127-600