MOAVENAT130بررسی طرح تدوین برنامه درسی تاریخ و تمدن ملل اسلامی گرایش فرهنگ و تمدن در خراسان دوره اسلامی در جلسه شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه
نشست شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه ساعت 8 روز دوشنبه مورخ 21/04/1400 به صورت الکترونیکی برخط برگزار شد.
در این نشست آقای دکتر دانشیار، مجری محترم تدوین برنامه درسی رشته تاریخ و تمدن ملل اسلامی گرایش فرهنگ و تمدن در خراسان دوره اسلامی در مقطع کارشناسی ارشد گزارشی از مطالعات پشتیبان و برنامه درسی تدوین شده را ارائه نمودند که بعد از بحث و تبادل‌نظر، ضمن تصویب مطالعات پشتیبان و برنامه درسی، مواردی مانند توجه به مشاهیر خراسان و تاثیر حضور حضرت رضا (ع) در تحولات خراسان و ... جهت بهبود برنامه درسی و ارائه جدول مقایسه برنامه درسی پیشنهادی با برنامه درسی مقطع کارشناسی و ... جهت بهبود مطالعات پشتیبان مطرح شد.