عکس130بررسی طرح بازنگری برنامه درسی علوم سیاسی گرایش اندیشه سیاسی در جلسه شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه
نشست شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه ساعت 8 روز دوشنبه مورخ 1400/04/28 به‌صورت الکترونیکی برخط برگزار شد.
در این نشست آقای دکتر اطهری، مجری محترم بازنگری برنامه درسی رشته علوم سیاسی گرایش اندیشه سیاسی در مقطع دکتری گزارشی از مطالعات پشتیبان و برنامه درسی تدوین‌شده را ارائه نمودند که بعد از بحث و تبادل‌نظر، مقرر شد اصلاحاتی مانند رعایت آیین‌نامه بازنگری/ تدوین برنامه‌های درسی در زمینه واحدهای درسی، اصلاح سرفصل و منابع دروس در برنامه درسی و رعایت چارچوب و فرمت مصوب شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه برای تدوین مطالعات پشتیبان و برنامه درسی و ارائه ساختار برنامه درسی دانشگاه‌های موردبررسی، ارائه ماتریس نقاط اشتراک و افتراق دانشگاه‌ها، تعیین رابطه مطالعات پشتیبان و برنامه درسی و ... در مطالعات پشتیبان صورت گیرد و پس از بررسی و تأیید توسط دو داور منتخب شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه مصوب تلقی شود.

عکس600