khordegi130بررسی طرح بازنگری برنامه درسی مهندسی مواد گرایش خوردگی و حفاظت از مواد در جلسه شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه
نشست شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه ساعت 8 روز دوشنبه مورخ 1400/07/26 به‌صورت الکترونیکی برخط برگزار شد.
در این نشست آقای دکتر مؤید، مجری محترم بازنگری برنامه درسی رشته مهندسی مهندسی مواد گرایش خوردگی و حفاظت از مواد در مقطع کارشناسی ارشد گزارشی از مطالعات پشتیبان و برنامه درسی بازنگری شده را ارائه نمودند که بعد از بحث و تبادل‌نظر ضمن تصویب مطالعات پشتیبان و برنامه درسی بازنگری شده، مقرر شد اصلاحاتی مانند بازبینی سرفصل دروس، اصلاح تعداد واحدهای تخصصی و اختیاری، اضافه نمودن دروسی مانند «مباحث ویژه در خوردگی و حفاظت از مواد» و « خوردگی و حفاظت از میراث فرهنگی و باستانی» در مجموعه دروس اختیاری و ... در برنامه درسی و ارائه یافته های پایش دانش آموختگان در قالب نمودارهای آماری در مطالعات پشتیبان صورت گیرد.

Screenshot 20211018-082010 Connect

khordegi130