22  130برگزاری نشست ”سياستگذاري آموزشي داده بنياد: چالش ها و راهكارها“

نشست ”سياستگذاري آموزشي داده بنياد: چالش ها و راهكارها“
نخستین نشست از سلسله نشست‌های حوزه آموزش دانشگاه در ساعت 8 روز يكشنبه 1400/12/22 با حضور جناب آقاي دكتر امين خندقي و همكاران حوزه‌هاي مدیریت برنامه‌ریزی و توسعه آموزش دانشگاه، امور اعضاي هيات علمي، اداره دانشجويان بين‌الملل، مرکز آموزش‌هاي الكترونيكي، مرکز آموزش‌هاي آزاد (كالج)، اداره امور دانش آموختگان و اداره پذيرش و ثبت‌نام مدیریت آموزشی ، تحت عنوان  ”سياستگذاري آموزشي داده بنياد: چالش‌ها و راهكارها“ در سطح كارشناسي برگزار شد . طي اين جلسه همكاران نکاتی از سامانه‌ها و داده‌هاي در دسترس مطرح نمودند و به بيان مشكلات و چالش‌هاي موجود و ارائه راهكارهاي مبتني بر داده پرداختند. مقرر گردید اين جلسات در فواصل زماني معين و به صورت مستمر در سال‌های آتی برگزار شود. و به عنوان یکی از راه‌های سیاستگذاری و طراحی در حوزه آموزش پیگیری شود.

22  600