4-130برگزاری بیست‌وهفتمین دوره المپیاد علمی دانشجویی در منطقه 9

بیست‌وهفتمین دوره المپیاد علمی دانشجویی در منطقه 9 (دانشگاه های استان خراسان رضوی به همراه دانشگاههای استان‌های سمنان، خراسان شمالی و خراسان جنوبی در منطقه 9 هستند) روز جمعه 1402/2/23  با حضور 329 داوطلب حاضر در آزمون در 3 حوزه امتحانی دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه سمنان و دانشگاه بیرجند برگزار گردید.
المپیاد علمی دانشجویی تحت نظر سازمان سنجش و وزارت علوم در ۲2 رشته (زبان و ادبیات فارسی،علوم جغرافیایی، علوم اقتصادی، الهیات و معارف اسلامی، حقوق، علوم تربیتی، علوم زمین، شیمی، فیزیک،آمار، ریاضی، زیست‌شناسی، مهندسی برق،مهندسی شیمی، مهندسی مکانیک، مهندسی کامپیوتر ، مهندسی عمران، مهتدسی مواد و متالورژی، مهندسی صنایع، روانشناسی، سلولهای بنیادی و مهندسی بافت، زراعت و اصلاح نباتات) و به دو صورت متمرکز( برای فارغ‌التحصیلان و دانشجویان سال سوم به بالا در مقطع کارشناسی) و غیر متمرکز (برای دانشجویان ممتاز سال سوم به بالادر مقطع کارشناسی) برگزار می شود.
المپیاد علمی دانشجویی متمرکز همزمان با کنکور کارشناسی ارشد و المپیاد علمی دانشجویی غیر متمرکز در مناطق ۱۰ گانه که هر کدام شامل چند استان است برگزار می شود.
برگزیدگان هر منطقه در این مرحله در کنار برگزیدگان المپیاد متمرکز، در مرحله نهایی به رقابت خواهند پرداخت.
لازم به ذکر است دانشجویی که در مرحله نهایی رتبه بین 1 تا 15 را کسب نماید، می‌تواند بدون آزمون در هریک از دانشگاه‌های کشور در دوره کارشناسی ارشد ادامه تحصیل دهد و دانشجویی که در مرحله نهایی رتبه 1 تا 3 را کسب نماید می‌تواند از تسهیلات ذیل استفاده نماید:
1-  جوایز تحصیلی و تسهیلات بنیاد ملی نخبگان
2-  تسهيلات نظام‌وظيفه( خدمت سربازی را با سپری کردن یک دوره آموزش نظامی و انجام پروژه‌های پژوهشی روی موضوعات مورد نیاز کشور بگذراند).
3-  کسب مدال افتخار

new1