لوح130برگزاری مراسم تکریم و معارفه مدیران خدمات آموزشی دانشگاه

مراسم تودیع و معارفه دکتر مجید سالاری  در تاریخ یکشنبه  1401/03/01 ساعت 8  در محل ساختمان آموزش و با حضور دکتر شعبانی، دکتر امین خندقی، دکتر بذرافشان، دکتر مشایخی و همکاران حوزه مدیریت آموزشی برگزار گردید.
در این جلسه ابتدا دکتر ایزدیار از فعالیت‌های دوران  مسئولیت خود، مشکلات دوران کرونا و جابه‌جایی ساختمان آموزش صحبت کردند و از فعالیت همکاران خود در این مدت  تقدیر و تشکر نمودند.
در ادامه دکتر سالاری ضمن تشکر از زحمات دکتر ایزدیار، با توجه به ارتباط گسترده مدیریت آموزشی با دانشجویان و تاثیرگذاری تغییرات مدیریت آموزشی در کل دانشگاه، برای دوران فعالیت خود سه هدف اصلی بیان نمودند:
•    بازدید و بهبود فرایندهای مدیریت آموزشی و کاهش مراجعات دانشجو با رجوع به گروه و دانشکده‌ها
•    الکترونیکی کردن فرایندها و استفاده بهینه از ظرفیت‌های ایجاد شده در دوران کرونا جهت تسهیل و سرعت بخشیدن به امور
•    نگاه یکپارچه به معاونت آموزشی
سپس دکتر شعبانی از زحمات دکتر ایزدیار و همکاران مدیریت آموزشی در این مدت به خصوص جابه‌جایی ساختمان تشکر نمودند. ایشان ضمن تأیید صحبت‌های دکتر سالاری بیان نمودند که یکپارچگی آموزش با انتقال واحد بین‌الملل به ساختمان آموزش تا حدودی آغاز شده است و مطرح کردند که به دنبال آن هستیم که هرچه مربوط به آموزش است در ساختار معاونت آموزشی قرار گیرد.
در پایان لوح تقدیری به رسم قدرشناسی از دکتر ایزدیار توسط دکتر شعبانی به ایشان تقدیم گردید.

سخنرانی دکتر شعبانی1

1همکاران