نشست هم‌اندیشی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی و فردوسی مشهد در ساعت 10 روز یکشنبه مورخ 1401/09/13 در سالن شورای دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد. در این نشست که با حضور معاونین آموزشی و مدیران بخش‌های مختلف حوزه معاونت آموزشی دو دانشگاه برگزار شد مدیران هر دو دانشگاه ضمن تشریح تجربه‌های به دست آمده در زمینه آموزش الکترونیکی به‌ویژه در دوران همه‌گیری کووید 19 به فراهم آوردن امکان تعامل و همکاری دوجانبه تأکید نمودند. در همین راستا پیشنهاد ایجاد سه کارگروه مشترک به شرح زیر مطرح و مقرر شد جلسات هر یک از کارگروه‌ها با هماهنگی جناب آقای دکتر امین خندقی مدیر برنامه‌ریزی و توسعه آموزش دانشگاه فردوسی مشهد و جناب آقای دکتر خادم الرضاییان از دانشگاه علوم پزشکی مشهد تشکیل و نتایج جلسات هر سه کارگروه در جلسه مشترک بعدی گزارش شود.

• کارگروه نظارت، ارزیابی و اخلاق آموزش
  • کارگروه آموزش الکترونیک و آموزش بین‌الملل