نشست شوراي آموزشي دانشگاه با حضور معاون آموزشي دانشگاه، مديران حوزه و معاونان آموزشي دانشكده ها، ساعت 8 روز يكشنبه مورخ 1401/10/18 در سالن شوراي سازمان مركزي برگزار شد. در اين نشست جناب آقاي دكتر شعباني معاون محترم آموزشي دانشگاه، ضمن بيان برخي نارسائي هاي موجود در روند بررسي پرونده متقاضيان ميهماني و انتقال به دانشگاه فردوسي، مفاد شيوه‌نامه ميهمان و انتقال دانشگاه را تشريح نمودند. پس از تشريح مفاد شيوه‌نامه، حاضران به بحث و تبادل‌نظر در اين زمينه پرداختند. براساس نظرات اعضاي محترم و پس از جمع‌بندي ديدگاه‌هاي مطرح‌شده، شيوه‌نامه مذكور با برخي اصلاحات جزئي به تصويب رسيد.

شايان ذكر است اين شيوه نامه، در راستاي بهبود كيفيت آموزش، افزايش مشاركت گروه‌هاي آموزشي، شفافيت بيشتر و تصميم گيريِ يكپارچه مبتني بر واقعيت موجود در دانشكده ها، تدوين شده است.  بر اين اساس، درخواست‌ متقاضيان، تنها يك‌بار در سال و صرفاً از طريق سامانه جامع امور دانشجويان (سجاد) وزارت عتف، بررسي خواهد شد.