به منظور شناسايي مسائل فعلي مرتبط با حوزه آموزش دانشگاه، پيشران هاي آتي اثرگذار بر آن و بهره مندي از نظرات گروه هاي مختلف دانشگاهيان، جلسات هم انديشي معاونت آموزشي دانشگاه با حضور  استادان جوان در روزهاي يكشنبه 11 و دوشنبه 19 دي ماه 1401 برگزار شد. در اين نشست ها كه با حضور معاون محترم آموزشي دانشگاه و مديران حوزه معاونت آموزشي به انجام رسيد،  جهت گيري كلي معاونت آموزشي تشريح شد. جناب آقاي دكتر شعباني، يكپارچگي آموزشي، ايجاد سامانه هاي هماهنگ براي ارائه خدمات آموزشي، روي آوردن به همكاري هاي بين رشته اي، تمركززدايي از معاونت آموزشي دانشگاه، تفويض اختيارات بيشتر به گروه هاي آموزشي و بهبود زندگي كاري اعضاي دانشگاه را از مهم ترين خط مشي هاي معاونت آموزشي برشمردند. در ادامه حاضران به بيان نقطه نظرات خود از مسائل فعلي دانشگاه پرداختند. شايان ذكر است اين نشست ها در راستاي طرح تدوين شبكه مسائل آموزشي دانشگاه برگزار گرديد و موضوعاتي نظير شيوه ترفيع، تناسب نوع آموزش و شايستگي هاي اعضاي هيات علمي جوان، ارزشيابي و .... بحث و گفتگو شد.