سومين نشست شوراي برنامه‌ريزي درسي و آموزشي دانشگاه ساعت 8 روز سه‌شنبه مورخ 1401/12/09 در سالن شوراي سازمان مركزي برگزار شد.

در ابتداي اين نشست جناب آقاي دكتر امين خندقي مدير محترم برنامه‌ريزي و توسعه آموزش دانشگاه، با اشاره به تقسيم جلسات شورا به دو نوع جلسات سياست‌گذاري و جلسات بررسي برنامه‌هاي درسي و رشته‌هاي تحصيلي عنوان کردند كه در جلسات سياست‌گذاري تمامي اعضاي شورا و در جلسات بررسي رشته‌ها و برنامه‌هاي درسي هريك از اعضا به‌تناسب دستور جلسه و موضوع دعوت خواهند شد. اين جلسه با محوريت بررسي درخواست‌هاي ايجاد رشته در گروه‌هاي فيزيك و جغرافيا برگزار شد. در بخش اول به بررسي گزارش توجيهي ايجاد رشته سامانه‌هاي پيچيده و مكانيك آماري دوره كارشناسي ارشد پيشنهادي گروه آموزشي فيزيك و در بخش دوم به بررسي گزارش توجيهي ايجاد رشته آب و هواشناسي دوره دكتري گروه آموزشي جغرافيا پرداخته شد.