پنجمين نشست شوراي برنامه‌ريزي درسي و آموزشي دانشگاه به‌منظور بررسي طرح بازنگري برنامه درسي رشته زبان و ادبيات عربي (دوره دكتري) و گزارش توجيهي راه اندازي رشته اگروتكنولوژي گرايش علوم و تكنولوژي بذر (دوره دكتري) ساعت 8 روز سه‌شنبه مورخ 1401/12/23 در سالن شوراي سازمان مركزي برگزار شد.

در بخش اول اين نشست سركار خانم دكتر زيبايي، مجري محترم بازنگري برنامه درسي رشته زبان و ادبيات عربي در مقطع دكتري گزارشي از مطالعات پشتيبان و برنامه درسي بازنگري شده را ارائه نمودند كه بعد از بحث و تبادل‌نظر ضمن تصويب مطالعات پشتيبان و برنامه درسي بازنگري شده، مقرر شد اصلاحاتي مانند تصريح ارتباط بين شايستگي‌هاي دانش‌آموختگان و سرفصل دروس، افزودن ليست دروس جبراني، توجه به منابع دسته اول ديني در سرفصل و منابع دروس مختلف و... در برنامه درسي و تبيين ارتباط ميان مطالعات پشتيبان و برنامه درسي بازنگري شده، تعيين تعداد دانش‌آموختگان موردبررسي و... در مطالعات پشتيبان صورت گيرد.

در بخش دوم اين نشست جناب آقاي دكتر راستگو مدير محترم و جناب آقاي دكتر توكل افشاري عضو محترم هيئت‌علمي گروه آموزشي اگروتكنولوژي و جناب آقاي دكتر ملك‌زاده شفارودي عضو محترم هيئت‌علمي گروه آموزشي بيوتكنولوژي و به نژادي گياهي گزارش توجيهي اندازي رشته اگروتكنولوژي گرايش علوم و تكنولوژي بذر را ارائه نمودند كه بعد از تبادل‌نظر اعضا با توجه به اهميت اين رشته در تأمين نيازهاي جامعه با اندازي رشته در دانشگاه و پذيرش يك سال در ميان دانشجو موافقت شد.