نشست شوراي آموزشي دانشگاه ساعت 8 روز يكشنبه مورخ 24/10/1402 در سالن شوراي سازمان مركزي برگزار شد. در ابتداي اين نشست آقاي دكتر امين خندقي معاون آموزشي دانشگاه، در خصوص بازگشت قاعده ثبت نمره مستمر براي دانشجويان غايب در جلسه امتحان مطابق با مصوبات پيش از همه‌گيري كوويد 19 توضيحاتي را ارائه و در ادامه بر لزوم تسهيل و تسريع فرايند اعطاي پايه تشويقي در دانشكده‌ها تأكيد نمودند. سپس موضوع شيوه‌نامه نحوه صدور مجوز و برگزاري دوره‌هاي آموزش الكترونيكي براي دانشجويان غير ايراني مصوب 1402 وزارت عتف مطرح و ابتدا خانم دكتر امين طوسي رئيس گروه آموزش‌هاي الكترونيكي دانشگاه گزارشي مختصر از وضعيت ارائه دوره‌هاي آموزش مجازي در مقطع كارشناسي ارشد را ارائه نمودند. پس‌ازآن آقاي دكتر اقدسي رئيس اداره امور دانشجويان غير ايراني به تشريح مفاد شيوه‌نامه مذكور پرداختند. بعد از تبادل‌نظر اعضا مقرر شد دو اقدام زير انجام و نتايج آن جهت تصميم‌گيري به شوراي آموزشي دانشگاه ارسال شود.

1.ايجاد كارگروه متشكل از رئيس و كارشناسان گروه آموزش‌هاي الكترونيكي و اداره امور دانشجويان غير ايراني و كارشناسان مديريت فرهنگي دانشگاه به‌منظور بررسي پروتكل‌هاي پذيرش دانشجو، فرايند اجرا و زيرساخت‌ها اجراي شيوه‌نامه و ارسال مصوبات آن به شوراي آموزشي دانشگاه

2.ارسال نامه به دانشكده‌ها و استعلام از گروه‌هاي آموزشي متقاضي و مايل به برگزاري دوره آموزش مجازي در هريك از رشته گرايش‌هاي تحصيلي داير در دانشگاه

در بخش پاياني جلسه، آقاي دكتر رستگار مقدم رئيس گروه شناسايي و هدايت استعدادهاي برتر دانشگاه به تشريح فرايند ارزيابي پرونده متقاضيان استعداد درخشان دوره كارشناسي ارشد پرداختند. براي اين نوع پذيرش جدول ارزيابي مانند دوره دكتري تهيه و گروه‌هاي آموزشي مي‌توانند جهت امتيازدهي از آن استفاده نمايند. در ادامه پذيرش بدون آزمون استادمحور مطرح و تأكيد شد پذيرش دانشجو در اين شيوه، تقاضامحور بوده و از سال 1403 در تمامي دانشكده‌ها اجرايي مي‌شود.