نشست شوراي برنامه‌ريزي درسي و آموزشي دانشگاه ساعت 8  روز سه‌شنبه 8 /03 /1403 در سالن شوراي ساختمان آموزش برگزار شد.

در ابتداي جلسه بعد از بيان تاريخچه رشته زبان اردو در دانشگاه توسط آقاي دكتر قلندريان مدير برنامه‌ريزي و توسعه آموزش دانشگاه، آقاي دكتر بذرافشان به توضيح اهميت و ضرورت زبان اردو در تعاملات فرهنگي و اجتماعي با كشور پاكستان پرداختند. در ادامه آقاي دكتر حسني رئيس دانشكده ادبيات و علوم انساني سوابق اين رشته در دانشكده و برگزاري دوره‌هاي آموزشي زبان اردو به‌صورت حضوري و الكترونيكي را تشريح نمودند. سپس خانم دكتر شريعتي رئيس گروه برنامه‌ريزي درسي و آموزشي دانشگاه نيز با اشاره به همسايگي ما با كشور پاكستان و موقعيت شهر مشهد بر لزوم راه‌اندازي رشته تأكيد كردند. در پايان اين بخش با راه‌اندازي رشته در گروه آموزشي زبان و ادبيات فارسي موافقت شد.

در بخش دوم جلسه خانم دكتر شريعتي به توضيح فعاليت‌هاي كارگروه فلسفه علم كه در جلسات سال 1402 ضرورت تشكيل آن مصوب شده بود پرداختند. بر اساس توضيحات ايشان اين كارگروه كه متشكل از متخصصان اين حوزه از دانشكده‌هاي مختلف مي‌باشد نحوه مواجه با فلسفه علم را طي چندين جلسه بررسي نموده و برگزاري كارگاه آموزشي براي اعضاي هيأت علمي و دانشجويان تحصيلات تكميلي و ارائه دروس مرتبط مورد تأكيد قرار گرفته است.

photo12064263284