جلسه هم انديشي معاون آموزشي دانشگاه با مديران گروه و مسئولان تيم‌هاي المپياد علمي دانشجويي وتقدير از مدال آوران المپياد 1402 و مسابقات دانشجويي رياضي 1403 در روز سه‌شنبه مورخ 12/04/1403 در سالن شوراي سازمان مركزي برگزار شد. اين نشست با حضور آقاي دكتر امين خندقي معاون آموزشي دانشگاه، آقاي دكتر قلندريان مدير برنامه ريزي و توسعه آموزشي و آقاي دكتر سجاسي مدير گروه شناسايي و هدايت استعدادهاي برتر برگزار شد.

در ابتداي جلسه آقاي دكتر امين خندقي ضمن خوشامدگويي به اهميت و جايگاه علمي المپياد علمي دانشجويي تاكيد كردند. سپس از مدال آوران المپياد علمي دانشجويي سال 1402 و مدال آوران مسابقات دانشجويي رياضي سال 1403 تقدير به عمل آمد. در ادامه آقاي دكتر سجاسي به ارائه‌ گزارشي از وضعيت موجود در 5 سال اخير المپياد در دانشگاه فردوسي مشهد، تسهيلات اعطايي به رتبه‌هاي برتر المپياد، وظايف مديران گروه و مسئولان تيم‌ها پرداختند. در انتها به نقطه نظرات، پيشنهادات و راهكارهاي ارائه شده توسط مديران گروه و مسئولان تيم‌هاي المپياد پرداخته و تصميماتي جهت دست‌يابي به نتايج مطلوب‌تر در المپياد سال‌هاي آينده اتخاذ گرديد.