اطلاعیه برگزاری بیست و چهارمین المپیاد علمی دانشجویی کشور (منطقه 9 - اردیبهشت 1398)

ضمن آرزوی موفقیت برای داوطلبان عزیز تقاضا می‌شود اطلاعات زیر را با دقت مطالعه و در زمان مقرر اقدام لازم را به عمل آورند:

تاریخ برگزاری آزمون: پنج‌شنبه و جمعه 12 و 13 اردیبهشت 1398

محل برگزاری آزمون: دانشكده علوم ورزشی واقع در پردیس دانشگاه فردوسی مشهد

زمان توزیع كارت آزمون:
الف: داوطلبان ساكن مشهد چهار شنبه، 11 اردیبهشت ساعت 15 الی 19 در محل دانشكده علوم ورزشی
ب: داوطلبان شهرستانی چهارشنبه، 11 اردیبهشت ساعت 16 الی 30/22 در محل اسكان و همزمان با پذیرش

نكات قابل توجه سرپرستان تیم‌های شهرستانی
1- لازم است یك نفر به عنوان سرپرست داوطلبان همراه گروه باشد.
2- امكان اسكان فقط برای داوطلبین و سرپرستان آنها فراهم شده است. لذا ستاد اسكان المپیاد از پذیرش همراه معذور می‌باشد.
3- سرپرستان تیم‌های شهرستانی به نحوی برنامه‌ریزی نمایند كه
الف: بین ساعات 16 الی 22 روز چهارشنبه 11 اردیبهشت در محل اسكان حضور یابند تا نسبت به پذیرش و اسكان آنان اقدام لازم به عمل آید.
ب: حداكثر تا ساعت 16 روز جمعه 13 اردیبهشت نسبت به تخلیه اتاق‌ها اقدام نمایند. بدیهی است پس از این ساعت، ستاد المپیاد مسئولیتی در قبال هزینه‌ها و ... نخواهد داشت.

محل اسكان داوطلبان:
محل اسكان خواهران: خيابان دانشگاه- دانشگاه 21- نبش اسرار 1- مهمانسرای جهاد دانشگاهی (تلفن: 38461113 - 051)
محل اسكان برادران: چهار راه دکتری- خیابان گلستان- نبش گلستان 3- هتل ویستا (تلفن: 38551790 – 051)

برنامه امتحانی مرحله مقدماتی بیست و چهارمین المپیاد غیرمتمرکز علمی - دانشجویی کشور (اردیبهشت 1398)

ستاد برگزاری بیست و چهارمین المپیاد علمی دانشجویی كشور (منطقه 9)
"معاونت آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد"