نشست شوراي آموزشي دانشگاه ساعت 8 روز يكشنبه مورخ 1402/09/12 در سالن شوراي سازمان مركزي برگزار شد. در اين نشست بعد از توضيحات مقدماتي توسط آقاي دكتر شعباني وركي معاون آموزشي دانشگاه، طرح ارزيابي دروني دانشكده مهندسي توسط آقاي دكتر رسول زادگان عضو هيأت علمي گروه مهندسي كامپيوتر تشريح شد. اين ارزيابي براي 5 گروه آموزشي دانشكده مهندسي طي دو مرحله و مبتني بر 8 ملاك شامل دانشجويان، هدف‌هاي برنامه آموزشي، دستاوردهاي برنامه، ارتقاء مداوم كيفيت برنامه‌هاي درسي، آموزشگران، امكانات، بودجه و پشتيباني انجام شد. در ادامه پس از بحث و تبادل‌نظر و با عنايت به آغاز فرايند بازبيني ساختار گروه‌هاي آموزشي در معاونت برنامه‌ريزي و توسعه منابع دانشگاه، مقرر شد به‌منظور بهره‌گيري از نتايج طرح ارزيابي دروني دانشكده مهندسي در جلسه ديگري اين طرح با محور قرار دادن اهداف اوليه و دستاوردهاي آن براي دانشگاه مجدد ارائه شود.

در بخش دوم نشست، نسخه اصلاح‌شده " شيوه‌نامه دكتري پژوهش‌محور ويژه دانشجويان غير ايراني" كه در جلسه مورخ 1402/08/14 شوراي آموزشي مطرح شده بود موردبررسي قرار گرفت كه درنهايت پس از بحث و تبادل‌نظر شيوه‌نامه مذكور با اصلاح جزئي به تصويب رسيد.

در پايان نشست نيز شيوه‌نامه انتخاب و تعيين وظايف مدير گروه آموزشي توسط جناب آقاي دكتر شعباني ارائه شد كه بعد از بحث و تبادل‌نظر مقرر شد جهت تصويب به هيأت رئيسه دانشگاه ارجاع شود.

photo8200535116

photo8200534561