نشست شوراي آموزشي دانشگاه ساعت 8 روز يكشنبه مورخ 1402/10/03 در سالن شوراي سازمان مركزي برگزار شد. در اين نشست بعد از توضيحات مقدماتي توسط آقاي دكتر شعباني وركي معاون آموزشي دانشگاه، شيوه‌نامه جامع آموزشي دوره‌ﻫﺎي ﺗﺤﺼﯿﻠﯽ دانشگاه توسط آقاي دكتر سالاري مدير خدمات آموزشي دانشگاه تشريح شد. بر اساس توضيحات ايشان آيين‌نامه يكپارچه مقررات آموزشي دوره‌هاي تحصيلي مصوب شوراي عالي برنامه‌ريزي آموزشي وزارت عتف در تيرماه سال جاري تصويب و در شهريورماه به دانشگاه‌ها ابلاغ شد. با توجه به اينكه در آيين‌نامه اشاره شده دانشگاه‌ها مي‌توانند شيوه‌نامه اجرايي خود را تدوين نمايند، حوزه معاونت آموزشي دانشگاه اقدام به تدوين شيوه‌نامه نمود كه در ادامه جلسه مفاد آن موردبحث قرار گرفت و مقرر شد ضمن توجه به اسناد فرادست مفاد ساير شيوه‌نامه‌هاي مصوب دانشگاه در اين شيوه‌نامه آموزشي به نحو مقتضي گنجانده شود. در ادامه مهندس محمدي معاون مدير پژوهشي دانشگاه بندهاي مربوط به حوزه پژوهش دانشجويان تحصيلات تكميلي را ارائه نمودند. مهم‌ترين تغييرات اين آيين‌نامه نسبت به آيين‌نامه‌هاي قبلي احتساب نمره دروس مردودي در معدل نيمسال و معدل كل دانشجو، احتساب نمره صفر براي دانشجويان داراي غيبت بيش از سه شانزدهم جلسات كلاس درس و چاپ دو مقاله در نشريات علمي به عنوان شرط دفاع از رساله دكتري مي‌باشد.

IMG 1982

IMG 1984