قابل توجه دانشجویان منتخب بنیاد ملی نخبگان در سال تحصیلی 99-1398​

جهت بهره مندی از تسهیلات اعتبار آموزش‌یاری، همكاری‌های علمی – اجرایی، فن‌یاری و راتبه دانشجویی

بنیاد ملی نخبگان بر اساس آیین‌نامه "پشتیبانی از فعالیت‌های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی كشور"، تسهیلات ویژه‌ای از قبیل اعتبار راتبه دانشجویی، اعتبار آموزش‌یاری، اعتبار همكاری‌های علمی – اجرایی و اعتبار فن‌یاری را به دانشجویان مستعد دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های كشور اعطا می‌كند.​ در این راستا ضروری است دانشجویان متقاضی اعتبارهای مذكور، نسبت به تكمیل فرم‎های مربوطه  وطبق  فرایند زیر، برای نیمسال اول (از 1398/7/1 لغایت 1398/11/15) حداكثر تا اول دیماه سال جاری و برای نیمسال دوم (از 1398/11/15 لغایت 1398/4/1) حداكثر تا اول اردیبهشت ماه سال 1399 اقدام نمایند. ضمناً تکمیل فرم‌های مربوطه به صورت تایپ شده و با ذکر جزئیات الزامی است، در غیر اینصورت قابل پذیرش نبوده و عودت داده خواهد شد.

دریافت فرم‌های عقد قرارداد

دریافت فرم‌های گزارش فعالیت